Eenvoudig overstappen op led verlichting!


LED-armaturen – Wat zijn het?

Light Emitting Diodes zijn LED’s. LED-armaturen lijken op traditionele verlichtingsarmaturen. Sommige traditionele armaturen zijn daarentegen niet compatibelmet LED-lampen. Het omvat spoorverlichting en plafondlampen.

LED verlichting – wat maakt het beter?

Het is mogelijk om een led armatuur te gebruiken in het ontwerp van een huis. Sommige opties bieden echter mogelijk niet dezelfde voordelen als geïntegreerde LED’s. Hier zijn een paar categorieën waar geïntegreerde LED’s in uitblinken.

1. Smart home-technologie integreren

De markt voor smart home-technologie breidt zich snel uit, met gemotoriseerde tinten, slimme sloten, slimme thermostaten en meer. Smart home-mogelijkheden zijn beperkt met traditionele en CFL-lampen, waardoor het moeilijk is om ze te integreren in bestaande opstellingen. LED-verlichtingsarmaturen in combinatiemet smart home-functies zijn technologisch geavanceerde oplossingen. U kunt dimfuncties van zonsopgang tot zonsondergang programmeren om aan uw behoeften te voldoen.

2. Technologische ontwikkeling

Geïntegreerde LED-verlichtingsarmaturen zijn altijd in ontwikkeling, net als de technologie. Het lijkt misschien geen technologie, maar ze behoren tot de nieuwste opties in verlichting. Door innovaties uit het verleden heeft LED-verlichting de duurzaamheid, efficiëntie, kleur, kwaliteit en betaalbaarheid drastisch verbeterd.

Toekomstig onderzoek en verbeteringen zullen ledlampen tot een centraal punt maken om consumenten geld te  besparen en energie te besparen. LED-verlichting kan de komende jaren overtreffen of worden stopgezet, dus geïntegreerde LED-verlichting is een verstandige keuze.

3. Gerichte verlichting

Licht en warmte worden in alle richtingen uitgestraald door CFL’s en gloeilampen. Licht verspreidt zich in een kamer vanwege deze eigenschap. Het zal nodig zijn om een reflector te gebruiken om deze lamptypen correct in een armatuur te oriënteren, waardoor hun intensiteit wordt verminderd. Een geïntegreerd LED-licht straalt gericht licht uit, dat kan worden aangepast om in een specifieke richting te schijnen.  Als gevolg hiervan zijn geïntegreerde LED-armaturen perfect voor taakverlichting,  inbouwverlichting  en  accentverlichting, enz.

4. Vermindering van afval

LED-lampen in geïntegreerde verlichtingsarmaturen gaan veel langer mee dan die in andere soortenarmaturen  en ze hoeven niet te worden vervangen. Ze produceren in de loop van de tijd minder afval in vergelijking met andere alternatieven. Het gebruik van een efficiënte en milieuvriendelijke gloeilamp houdt gevaarlijke materialen uit stortplaatsen.

Geïntegreerde LED-verlichting thuis gebruiken

De veelzijdigheid en functionaliteit van een product zijn hoe het het potentieel van een ruimte maximaliseert. LED-verlichtingsarmaturen hebben stijl en functionaliteit om elke kamer of buitenruimte te accentueren. Deze verlichtingsruimtes en opstellingen kunnen profiteren van LED-geïntegreerde armaturen.

1. Plafond

Een plafondlamp is een veel voorkomende en praktische manier om een kamer te verlichten. Een verscheidenheid aan geïntegreerde LED-verlichtingsarmaturen is beschikbaar voor plafonds, waaronder hangers, mini-hangers, meerdere hangers, inbouwmontages, semi-inbouwmontages, monoprints en schoonheidsplekken. Er zijn verschillende LED-plafondopties beschikbaar die passen bij uw interieurstijl.

2. Muur

Aan de muur gemonteerde LED-lampen zorgen voor verlichting en verminderen tegelijkertijd verblindingvan bovenlichten. Het werkt geweldig  in  verschillende  kamers, zoals  woonkamers, badkamers, slaapkamers enoffices.

3. Verzonken

Inbouw LED-armaturen worden direct in het plafond, de muur of de grond geïnstalleerd voor een vrijwel naadlozeuitstraling. Ze kunnen worden geconfigureerd als inbouwspots, meerdere inbouwlampen en lineaire inbouwlampen.

4. Onder buffetkast

Een aanrecht of kast kan profiteren van geïntegreerde LED onder kastverlichting voor maximale zichtbaarheid en veiligheid. Onder-kastverlichting wordt aangeboden in verschillende vormen, waaronder LED-strips en -tapes, pucks, puck-lampen en knoplichten.

5. Buiten

Er zijn veel LED-armaturen  beschikbaar voor gebruik binnen en buiten. Buitenverlichtingsopties omvatten wandschansen, traplampen, plafondlampen, indicatielampjes, landschapslampen  en bolders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *