3 activiteiten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Gaat jouw vriend of vriendin binnenkort trouwen en ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van een vrijgezellenfeest. Nog één keer losgaan voordat hij of zij het spreekwoordelijke huwelijksbootje instapt. Je wil daarom dat dit een feest wordt die je nog lang blijft heugen. Welke activiteiten zeker niet mogen ontbreken op een vrijgezellenfeest? Wij geven je drie tips.

Paintballen

Wat zeker niet mag ontbreken bij een vrijgezellenfeest is paintballen. Vooral voor stoere mannen en vrouwen is dit een populaire activiteit. Paintballen kan je in verschillende spelvormen spelen. De meest bekende is “capture the flag” met twee teams strijd je tegen elkaar en probeer je de vlag van de tegenstander te veroveren en heelhuids terug te brengen naar eigen basiskamp. Voor de vrijgezel is er een speciaal pak, zodat die net even wat meer opvalt. Veel vrijgezellen gaan paintballen in Groningen en combineren dit met een bezoek aan één van de gezellige terrassen die Groningen rijk is.

Archery Tag

Iets minder bekend, maar zeker niet minder leuk is Archery Tag. De naam zegt het al, Archery Tag is een spel met pijl en boog. Voorop de pijl zit een schuimen kop. De bedoeling is dat je elkaar of bepaalde targets weet te raken. Voor elke tegenstander of target die je weet te raken, krijg je punten. Het team dat de meeste punten weet te behalen wint het spel.

Kattabal

Ook niet overal bekend, maar enorm spannend is Kattabal. Kattabal heeft het allemaal, het is spectaculair, gaat snel en vergt naast fysieke inspanning ook een goede onderlinge samenwerking. Bij Kattabal strijden twee teams tegen elkaar. De opdracht is om van lege kratten een kasteel te bouwen. Wanneer dit gelukt is, moeten de teams met een katapult en waterballonnen proberen het kasteel van de tegenstander om te schieten. Goede samenwerking en communicatie is bij dit spel erg belangrijk, dit wordt in het heetst van de strijd nog wel eens vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *