Thuiswerken? Wij geven je gratis 5 thuiswerk tips!

Thuiswerken kan zowel plezierig als stressvol zijn. Daarom zijn deze thuiswerk tips echt iets voor jou! Ja, het is leuk om ’s ochtends op te staan en een uur of twee in je pyjama te werken. Maar om je werk echt af te krijgen, moet je over een motivatie beschikken die je niet zomaar kan oproepen in jezelf.

Thuiswerk tips – vijf stuks

Hier zijn vijf thuiswerk tips die cruciaal en waardevol zijn als het gaat om het starten van een thuisbedrijf. Deze aanbevelingen zijn gericht op iedereen die net begint met een thuiscarrière, ongeacht in welke niche ze zich bevinden of wat voor soort werk ze vanuit huis uitvoeren.

1. Reserveer een ruimte voor jezelf

Het eerste wat je moet doen is een privélocatie voor jezelf creëren waar je kunt werken zonder afgeleid te worden. Als u het geld heeft, kan dit een aparte kamer in uw huis zijn of misschien een kantoor. Het is van cruciaal belang om zonder onderbrekingen te werken, vooral als je net begint. Afleidingen zoals e-mails, honden en de wens om je Facebooktijdlijn te controleren, kunnen ervoor zorgen dat je de tijd uit het oog verliest door je aandacht af te leiden naar onnodige of irrelevante zaken.

U kunt altijd een ruimte in de woonkamer of zelfs uw slaapkamer inricht als u geen aparte ruimte heeft om te gebruiken of het geld om te investeren in een kantoor wanneer u voor het eerst begint. Naarmate je carrière vordert en je meer geld verdient, kun je voor jezelf investeren in een privéwerkplek.

Zorg ervoor dat je familie en vrienden op de hoogte zijn van wanneer je gaat werken en vraag hen om je niet lastig te vallen.  Thuiswerken is nog steeds een baan; je werkt gewoon voor jezelf in plaats van voor iemand anders, wat betekent dat je meer verplichtingen en klusjes moet afhandelen.

2. Creëer een reeks effectieve disciplines

Om succesvol te zijn in een thuisbedrijf, moet u een reeks succesvolle disciplines bouwen Deze zullen helpen gefocust te blijven. Een succesvolle houding, het vermogen om gefocust te blijven, een “behoefte” aan opleiding en het vermogen om actie te ondernemen zijn de vier essentiële disciplines om te verwerven. 

Je kunt jezelf helpen gefocust te blijven, je kennis en vaardigheden te laten groeien en actie te ondernemen in plaats van uit te stellen door deze vier disciplines te cultiveren:

  • Mindset: Ontwikkel een meer succesvolle denkmiddel door deze te oefenen. Heb vertrouwen in jezelf en in wat je doet. Je zult op deze manier succesvoller gaan denken. Probeer eventuele twijfels over uw thuisbedrijf weg te nemen en begin positief te denken.
  • Focus: Leer tijdens het werken aan je nieuwe thuisberoep hoe je gefocust kunt blijven op je projecten en de meest voorkomende afleidingen om je heen kunt elimineren.
  • Opleidingen: Blijf nieuwsgierig naar kennis en motiveer jezelf hiervoor. Dit betekent niet dat je je moet inschrijven voor gevorderde lessen aan een universiteit; in plaats daarvan houdt het in dat u op de hoogte moet blijven en uzelf moet opleiden. Als u bijvoorbeeld thuis affiliatie marketing wilt uitvoeren, moet u op zoek gaan naar hoogwaardige eBooks en cursussen om u te helpen de vaardigheden te verwerven die u nodig hebt om een effectievere affiliatie marketeer te zijn.
  • Actie: Het ontwikkelen van deze discipline is misschien wel het belangrijkste wat je kunt doen. Je zult niets kunnen bereiken tenzij je actie onderneemt. Je kunt honderd hoogwaardige e-book ideeën bedenken die je wilt verkopen, maar tenzij je handelt en ze genereert, kun je niets verkopen en dus geen geld verdienen. Leer jezelf hoe je van een idee een product kunt maken door je ideeën in actie te brengen en ze tot het einde door te voeren.

3. Maak eerst een strategie

Je hebt misschien een miljardenconcept in je hoofd, maar zonder de juiste planning zal je idee waarschijnlijk mislukken voordat het zelfs maar van de grond komt. Dat klopt. Je weet niet waar je moet beginnen of hoe je moet beginnen als je je niet voorbereidt, en je zult al snel merken dat je van plicht naar klus en concept naar idee stuitert zonder ooit te bereiken wat je bent begonnen.

Daarom is het van cruciaal belang om van tevoren te plannen voordat u handelt. Vergeet niet uit Tip 2 dat actie ondernemen een van de disciplines is van een succesvolle ondernemer in een thuisbedrijf – je moet het volgen. Onderneem actie door uw concept op papier te zetten, een goed onderzocht bedrijfsplan te ontwikkelen en vervolgens het plan in actie te brengen om te beginnen met het bouwen van uw eigen bedrijf.

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, neem dan een stuk papier en begin ideeën op te schrijven. Nieuwe gedachten zullen zeker in je opkomen als je ze opschrijft. Begin met het ontwikkelen van uw bedrijfsplan terwijl u uw ideeën op noten notult en vergeet niet om alles te organiseren, zodat u er later op terug kunt komen en essentiële informatie kunt ontdekken zonder er uren naar te hoeven zoeken.

Het is een goed idee om een nieuwe map voor uw bedrijf op uw computer te maken. Maak een map voor ‘ideeën’ en een andere voor ‘plannen’ en begin vervolgens met het toevoegen van nieuwe tekstdocumenten aan deze bestanden. Vul de tekstdocumenten met al uw ideeën, evenals belangrijke notities en feiten over uw plan die u wilt onthouden.

Zodra je een geweldige strategie hebt gemaakt, begin je deze stap voor stap in actie te brengen en zul je merken hoe alles op zijn plaats begint te vallen zodra je een solide basis hebt om van te werken.

4. Houd je aan een schema

Een routine is een essentieel onderdeel van elk bedrijf in huis en het kan je helpen succesvoller te zijn en meer geld te verdienen.

Begin met het te allen tijde bij u dragen van een kladblok en het opnemen van alles wat u doet met betrekking tot uw thuisbedrijf. U kunt zelfs alles bijhouden wat u dagelijks doet. Doe dit ongeveer een week om een idee te krijgen van hoe lang bepaalde klusjes duren en erachter te komen waar u tijd kunt besparen en meer kunt toevoegen.

Begin met het maken van een tijdschema voor jezelf zodra je een ruw idee hebt van je activiteiten voor de komende week. Gebruik uw notities om u te helpen bij het maken van een tijdschema; u kunt zien hoe bijzonder lange taken zijn en selecteren aan welke taken u meer tijd kunt toewijzen.

Neem wat zelfreflectietijd op in je schema, omdat dit je hersenrust soms kan helpen. Het is van cruciaal belang om je hersenen wat downtime te geven tijdens je werkdag om het op te laden. Omdat je hersenen niet bezig zijn met specifieke taken, kan dit je ook helpen bij het bedenken van nieuwe ideeën tijdens een lunchpauze.

5. Geef niet op en blijf geïnspireerd:

Opgeven is een van de meest voorkomende redenen waarom thuisbedrijven falen. Je richt je eigen bedrijf op, werkt er een week of twee aan, ziet geen resultaten en verliest dan de hoop en stopt ermee.  De waarheid is dat veel mensen die vandaag succesvol zijn, vanuit huis zijn gaan werken en tot 6 maanden geen significante vooruitgang hebben gezien, zo niet meer; Het verschil tussen deze mensen en degenen die falen is dat deze mensen niet hebben opgegeven. Ze bleven gefocust en werkten aan hun thuisbedrijven, ook al zagen ze geen onmiddellijke rendementen.

Als gevolg hiervan is de gouden regel om je nooit over te geven. Als u niet zeker weet wat u vervolgens moet doen of hoe u een specifiek doel voor uw thuisbedrijf kunt bereiken, lid wordt van sommige forums, enkele blogberichten leest of een snelle Google-zoekopdracht uitvoert , zijn er honderden personen die u kunnen helpen en uw vragen kunnen beantwoorden.

Als je geen inspiratie meer hebt en niet ziet hoe je bedrijf thuis kan worden opgeslagen, zoek je ‘Succesverhalen voor thuiszaken’ op Google of een andere zoekmachine. Bezoek een paar pagina’s en lees de succesverhalen van andere eigenaren en werknemers van thuisbedrijven; je zult snel ontdekken dat de meeste van deze mensen in jouw schoenen stonden, en je krijgt wat inzicht en ideeën over wat je nu moet doen en hoe je gemotiveerd kunt blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *