Hoe ga je over je budget heen bij keukenrenovatie

Een keukenrenovatie is alleen echt leuk als je niet gaan over het vastgestelde budget. Helaas, overboord gaan met financiën is maar al te vaak voor, waardoor huiseigenaren gestrest over hoe ze hun droomproject af en nog steeds in staat zijn om basisbehoeften te veroorloven.

De meeste huiseigenaren verdienen alleen rond 65%  terug van wat ze besteden aan een keuken renovatie bij de verkoop van hun huis. Dus, gaan over het budget kan aanzienlijke gevolgen hebben.

Huiseigenaren gaan vaak over het budget heen bij het renoveren van hun keuken door deze vier fouten:

Onverwachte structurele problemen met keukenrenovatie.

Vaak huiseigenaren gaan over het budget op keukenrenovaties, omdat ze tijdens het verwijderen van een muur of oud sanitair kostbare problemen blootgelegd, zoals rottende balken, gebroken balksteunen, slechte bedrading of loodgieterswerk problemen, ongedierte plagen. Oudere huizen kunnen ook verborgen gevaren met asbest of loodverf met zich meebrengen.

Te veel uitgeven aan keukenapparatuur.

Winkelen voor nieuwe apparatuur kan een leuk tijdverdrijf zijn, en het kan zelfs de reden zijn waarom u uw keuken bent gaan verbouwen. De meeste huiseigenaren, aan de andere kant, zijn zich niet bewust dat moderne apparaten zijn ontworpen met technologie en functies die lichtjaren boven hun eisen … of verwachtingen.

Hoewel eersteklas apparatuur over een aantal functies beschikt, zult u merken dat veel opties uit het middensegment net zo veel te bieden hebben. Als u op zoek bent naar uw nieuwe droomkeuken, mag u de middenklasse niet links laten liggen.

Te veel keukenupgrades.

Wanneer u een keuken gaat kiezen, zult u vrijwel zeker duurdere materialen of toestellen tegenkomen waaruit u kunt kiezen. Omdat uw aanrecht, vloeren, en vooral uw kasten zijn allemaal kwetsbaar voor aanzienlijke upgrade mogelijkheden, wees voorzichtig. Denk eraan kieskeurig te zijn bij het upgraden als de tijd rijp is, en doe dit alleen waar het belangrijk is voor u en uw gezin. Als u onvermurwbaar bent over het installeren van een high-end backsplash tegel, zoek dan naar manieren om elders geld te besparen om binnen uw budget te blijven.

Van gedachten veranderen tijdens een verbouwing.

Een nieuw likje verf is misschien niet zo duur, maar als u de afwerking of materialen wilt veranderen nadat het werk al is begonnen, kan dat u geld gaan kosten. Grotere veranderingen in de ruimte – of zelfs kleinere dingen zoals het verplaatsen van een eiland – kunnen de voortgang verstoren en een grotere deuk in uw budget slaan.

Beheers uw budget met de hulp van een professional.

Een ervaren aannemer voor keukenrenovatie kan de sleutel zijn om uw project op schema en binnen uw budget te houden. Bij Contractor Connection zijn alle aannemers in ons landelijke netwerk al doorgelicht op hun kwalificaties, inclusief het hebben van de juiste licenties en verzekeringen. Onze matchingservice is gratis en het vakmanschap van elke aannemer heeft een garantie van vijf jaar. Vind nu een aannemer bij jou in de buurt door hierboven je postcode in te voeren.

Een aannemer erbij halen

Een goede keuken renovatie aannemer kan het verschil zijn tussen het houden van uw project op schema en binnen budget. Aannemer Amsterdam heeft de juiste vaardigheden, met inbegrip van licenties en verzekering, om ervoor te zorgen dat de projecten gekwalificeerd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *