Modulari Fotocollage – Leuk je interieur op!

Wil jij jouw interieur opleuken en ben je op zoek naar een origineel idee? Dan is een fotowand met jouw eigen foto’s een aanrader. Met Modulari Fotocollage maak je de ontwerpen van je dromen en kun je iedere ruimte in jouw woning aankleden met een zelfontworpen fotomuur. De fototegels zijn modulair en worden opgehangen met een uniek magnetisch systeem. Op die manier kun je eenvoudig fototegels verwisselen en creëer je keer op keer een uniek wandelement dat past bij jouw interieur en leven. Bijzondere momenten in jouw leven verdienen een bijzondere plek in jouw huis. Modulari maakt dat mogelijk.

Vorm en formaat

Bij Modulari kun je uit verschillende vormen tegels kiezen. De fototegels zijn er als zeshoekige hexagoon, speelse cirkel of klassiek vierkant. Iedere tegel is bovendien beschikbaar in vijf formaten, van XS tot en met XL. Je kunt dus alle kanten op. Maak het wandelement zo groot of klein als je wilt! Behalve tegels met persoonlijke foto’s, kun je ook tegels met inspirerende quotes, trendy kleurvlakken of zelfs mooie luxe spiegels toevoegen. Je kunt je dus creatief enorm uitleven. Zo wordt iedere fotomuur een uniek statement in jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor. Op de website van Modulari is veel inspiratie te vinden en kun je ook voorbeelden zien van wanden, die andere klanten hebben gecreëerd.

Eenvoud

Bij Modulari proberen ze het zo eenvoudig mogelijk voor jou te maken. Het samenstellen van een fotocollage voor jouw wand is daarom simpel en volledig naar wens te ontwerpen in de gebruiksvriendelijke online ontwerpstudio. Je kiest het aantal wandelementen, de maat ervan en vervolgens het materiaal. Daarna voeg je de persoonlijke foto’s toe en kies je eventueel nog de extra tegels met quotes, kleurvlakken of spiegels om jouw ontwerp af te ronden. Vervolgens wordt jouw bestelling binnen 2-3 werkdagen verzonden.

Montage

Het ophangen van de foto’s is ook eenvoudig. Bij Modulari is ophangen zonder boren namelijk vanzelfsprekend. Het systeem is geschikt voor bijna elke ondergrond, of het nou een gladde muur, een muur met behang of een muur met textuur is. Je ontvangt bij iedere bestelling het unieke magnetische ophangsysteem, inclusief montagetape en afstandhouders. In de digitale montagehandleiding staat vervolgens stap voor stap beschreven hoe je tot een mooi eindresultaat komt. Met behulp van de afstandhouders kun je de wandtegels kaarsrecht en op dezelfde afstand van elkaar ophangen, zonder gaten in de muur! Het ophangen van jouw persoonlijke fotomuur is daardoor kinderspel.

Geschenk

Modulari is ook het perfecte cadeau! Wat is nou leuker dan iemand de mogelijkheid geven zijn of haar woonruimte op te leuken met een unieke fotowand? Het wordt sfeervol verpakt en wordt bezorgd inclusief mini sample set, zodat de ontvanger eenvoudig het materiaal kan kiezen dat het beste in zijn of haar interieur past. Iedereen heeft een uniek verhaal. Modulari helpt om die verhalen in beeld te brengen en jouw interieur persoonlijker te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *