Zo koop je voordelig sanitair!

Wanneer je gaat verhuizen of besluit je sanitair te vernieuwen kun je rekenen op het doen van een flinke uitgave. Sanitair zijn vaak producten die lang mee moeten gaan. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe tegels, wastafels, een wc of bad. Je wilt daarom voorkomen dat je misschien te dure producten koopt met een lage kwaliteit of iets wat misschien net niet past in jouw ruimte. In dit artikel leggen we je uit hoe en waar je voordelig sanitair kunt kopen.

Het stappenplan

Om zo zorgvuldig en voordelig mogelijk te werk te gaan bij de aankoop van nieuw sanitair is het verstandig om volgens een bepaald stappenplan te werken. Zo houd je overzicht over je financiën, kwaliteit en benodigdheden.

1. Functies bepalen

De eerste stap is om te bepalen welke functies de ruimte gaat dienen. Heb je bijvoorbeeld een badkamer en wc in één, dan is het handig om een lijstje te maken met bijvoorbeeld: wc, douche en/of bad, wastafelmeubel, tegels, kraan etc. Zo weet je zeker dat je niks mist als je op onderzoek uitgaat en wellicht een goede deal kunt krijgen wanneer je alles op dezelfde plek aankoopt.

3. Ruimte berekenen

Niet geheel onbelangrijk is het berekenen van de ruimte die je tot je beschikking hebt. Het is tenslotte fijn als je alle functies die je nodig hebt hierin kwijt kunt. Mocht dit nou niet zo zijn en stuit je erop bijvoorbeeld je wasmachine of opbergkast niet past, dan is het prettig om te weten dat je deze ergens anders in huis moet plaatsen. Meet daarom de ruimte op en kijk naar de aansluitingen die hebt. Bij twijfel is het altijd verstandig om een expert in te schakelen.

3. Budget inschatten

Tot slot is het bepalen van je budget een grote factor in het sanitair en de kwaliteit die je kunt aanschaffen. Bepaal dus tijdig je budget en ga op onderzoek uit wat de verschillen zijn in prijs en kwaliteit. Zo voorkom je een foutieve aankoop, en geloof ons: je wilt voorkomen dat de wc pot is geïnstalleerd en deze toch niet naar wens blijkt te zijn. Onze tip? Bij het Tegeldepot vind je alle trendy sanitair van kwaliteit voor hartstikke voordelige prijs met goede service. Laat je hier vooral eens inspireren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *