Welke deuren kies jij in je woning? 

Zodra het tijd is om je woning in te richten, horen deuren kiezen hier natuurlijk wel bij. Je kunt gaan voor de standaard opties die er zijn, maar je kan kiezen voor iets nieuws. De taatsdeur is nu bijvoorbeeld ook steeds populairder. Hier vind je een aantal voorbeelden. 

Schuifdeuren 

Om te beginnen worden schuifdeuren erg vaak gekozen. Ze zijn heel praktisch, want het neemt erg weinig ruimte in beslag. Ideaal dus als je het simpel wilt houden, maar toch nog uniek. Dit komt doordat de schuifdeur wel nog ontzettend veel opties heeft als het gaat om ontwerp en schuifdeursysteem. Zo maak je het toch nog speciaal en kun je voor iedere ruimte in het huis kiezen voor een bijpassende schuifdeur. Tenslotte verschillen de prijzen ook nogal en zonder al te veel uit te geven, kun je alsnog aan de perfecte schuifdeuren komen. Vergelijk alle opties die je hebt en zo kun je zien waar je het beste uitkomt. 

Taatsdeuren

Taatsdeuren zijn echt in opkomst omdat ze zowel handig zijn als er mooi uitzien. Je kunt deze deuren helemaal op maat krijgen, inclusief de installatie, zodat ze perfect in jouw ruimte passen. Het fijne aan taatsdeuren is dat ze draaien op punten aan de boven- en onderkant, niet in een traditioneel kozijn. Dit zorgt ervoor dat ze mooi opgaan in je interieur en flexibel zijn in gebruik. Je hebt de keuze uit een enkele deur, een dubbele, of een taatsdeur met een stalen frame.

Overheaddeuren

Het is al benoemd, de overheaddeuren. Als je hier in eerste instantie aan denkt dan worden deze type deuren vaak gebruikt voor de garage. Dit komt doordat het voornamelijk bedoeld is voor de wat grotere openingen. Dan kun je er dus bijvoorbeeld een auto doorheen rijden. Tegenwoordig worden overheaddeuren ook gemaakt voor kleinere openingen en dat maakt het dat je deze deur dus ook ergens anders kunt plaatsen.  Deze overheaddeuren zorgen voor een prachtige uitstraling en het maakt de woning ook een stuk aantrekkelijker. Het is dus goed alle opties na te gaan en te zien of dit wellicht niet iets is voor de woning. Mocht je nog twijfelen, zijn er genoeg plekken waar je nog even wat extra informatie kunt opvragen voor wat meer duidelijkheid.  

Schilderdeuren

De schilderdeuren zijn eigenlijk de standaard deuren die de meeste hebben en daar is helemaal niets mis mee. Ze kunnen namelijk ook heel handig zijn. Niet iedere ruimte is even belangrijk en wil je misschien even veel geld uitgeven. Denk bijvoorbeeld aan de opbergkast of zolder. Hier kun je dan voor een wat simpeler soort gaan en de schilderdeur kan dan  de perfecte oplossing zijn. Deze deuren zijn er ook in alle soorten en maten. Hierdoor kun je er alsnog voor zorgen dat het past bij de rest van het interieur en de andere deuren die gekozen zijn. Het blijft dus zo alsnog een geheel en daar kun je alleen maar van genieten. Welke deur kies jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *