Een jacuzzi in de tuin? Dit moet je weten

Het idee van een eigen jacuzzi in de tuin is een heerlijke gedachte: je kunt altijd genieten van aangename bubbels en ontspanning, ongeacht de temperatuur. En er zijn volop mogelijkheden voor het plaatsen van een inbouw jacuzzi tuin. Toch is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de belangrijkste aandachtspunten. Waar moet je rekening mee houden? Hier lees je alle informatie.

Met een jacuzzi in de tuin kies je voor optimale luxe en er zijn dan ook volop mogelijkheden als het gaat om afmetingen, afwerking en plaatsing. Wist je dat je een jacuzzi zelfs op een balkon of plat dak kunt plaatsen? Deze uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat het in de meeste gevallen goed mogelijk is om een jacuzzi te laten plaatsen. En wanneer je de hulp inschakelt van professionals weet je zeker dat je jouw droomtuin of -terras krijgt.

Hier moet je rekening mee houden

Een jacuzzi kan dus op vrijwel iedere plaats geïnstalleerd worden. Wil je een jacuzzi op het balkon of op het dak, dan moet je genoeg ruimte hebben. Ook moet de constructie sterk genoeg zijn voor het gewicht van de jacuzzi. Verder moet er worden nagedacht over andere zaken, waaronder:

–   Stroomaansluiting: controleer waar de jacuzzi aangesloten moet worden en of de huidige stroom installatie moet worden uitgebreid.

–   Plaats van de jacuzzi: wil je een plek in de schaduw of in de zon of op een plek waar je volop privacy hebt? Neem dit mee in het maken van een keuze.

–   Watertoevoer: vaak moet een buitenkraan of watertoevoer worden geplaatst zodat je zorgeloos gebruikt kunt gaan maken van je jacuzzi.Gewicht en afmeting: de constructie en ondergrond van de jacuzzi moet dragend zijn. Het is daarom belangrijk om dit altijd te laten controleren door een professional.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *