Hoe krijg je een tuin in Ibiza-stijl?

De Ibiza- stijl is erg bekend en veel mensen willen dit graag terug laten komen in hun tuin. Het maakt je tuin lekker fleurig en helemaal klaar voor het warme zomerweer. In dit artikel ga ik verschillende elementen noemen die je kunt toevoegen aan je tuin om een echte Ibiza- stijl in je tuin te creëren.

Hangmat

De Ibiza-stijl kenmerkt zich natuurlijk voor het heerlijke relaxte leventje van lekker ontspannen en tot rust komen. Een hangmat past hier dus perfect bij. Je kunt in je hangmat heerlijk tot rust komen en in het zonnetje een boek lezen of naar muziek luisteren met je favoriete cocktail in je hand.

Hout

De kleur hout staat ook bekend bij deze Ibiza- stijl. Er wordt veel gebruik gemaakt van neutrale kleuren en hout past hier ook goed bij. Ook is het leuk om veel tropische en exotische planten hiermee te combineren. Al deze natuurlijke materialen zorgen ervoor dat je een echt vakantie gevoel krijgt in je eigen tuin.

Schaduwdoeken

Schaduwdoeken zijn ideaal voor in de zomer. Je kunt zo namelijk de gehele dag lekker buiten zitten, ook als de zon de hele dag fel schijnt. Het is namelijk niet fijn om met erg heet weer de hele dag in de volle zon te zitten. Met een schaduwdoek kun je zelf schaduw in je tuin creëren. Je bepaald dus zelf hoeveel oppervlak schaduw je wilt en waar je dit precies wilt in je tuin. Het doek geeft ook een erg stijlvolle sfeer af die goed aansluit bij de Ibiza- stijl. Je kunt heerlijk onder dit doek gaan liggen en genieten van de rust om je heen. Je hebt namelijk ook een stuk meer privacy als je onder een schaduwdoek ligt. Buren of andere mensen in je straat kunnen nu niet van bovenaf in je tuin kijken en je kunt dus echt even heerlijk ontspannen.

Ik hoop dat je met de bovenstaande tips je tuin mooi kunt gaan opknappen en klaar kunt maken voor de heerlijke zomer. Je kunt dan straks heerlijk gaan ontspannen en genieten van je Ibiza- stijl tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *