De raamdecoratie trends van 2022

Heeft u ook moeite met het inrichten van uw woning? De kunst is dat alles in een ruimte goed op elkaar aansluit en niet met elkaar vloekt. De kunst is een huis of kamer in te richten aan de hand van een bepaalde thema. Om de juiste sfeer te creëren is het belangrijk dat je dit overal in doorvoert. Naast meubels dient ook de raamdecoratie te passen bij de rest van de inrichting. Weet u niet wat de trends van dit moment zijn? Lees dan snel verder! In deze blog benoemen we een aantal trends op het gebied van raamdecoratie.

Doe donker

Donkere raamdecoratie is één van de trends van 2022. Behalve dat ze heel functioneel zijn in het blokkeren van zonlicht, geeft het ook een warme uitstraling. Donkere raamdecoratie als zwarte jaloezieën zijn goed te combineren met een industriële inrichting. Industriële inrichtingen met meubels van mangohout en steigerhout en industriële verlichting zijn de laatste jaren enorm populair. Zwarte jaloezieën maken de stoere inrichting helemaal af.

Ga voor duurzaam

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning zo duurzaam mogelijk in te richten. Dit doen ze door meubels en accessoires bij kringloopwinkels te kopen, maar ook producten van gerecyclede materialen zijn enorm populair. Zo zijn er gordijnstoffen van gerecyclede PET-flessen te verkrijgen. Een andere duurzame keuze zijn houten jaloezieën.  Ook voor een milieubewuste keuze kan je met raamdecoratie nog vele kanten op.

Raamdecoratie in Groningen

Bent u opzoek naar gordijnen in Assen? Gordijnenaanhuis.com komt bij u thuis om uw de laatste trends op het gebied van raamdecoratie te showen. Alles wordt bij u ingemeten en gemonteerd. Zo hoeft u zelf niet meer de deur uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *