De voordelen van visgraat laminaat

Slaapkamer plant

Overweeg jij een visgraat laminaat vloer aan te schaffen? Dan is het natuurlijk fijn wanneer je alle voordelen van een dergelijke soort vloer op een rijtje hebt. Wij duiken hier alvast voor jou in en sommen de grootste voordelen van visgraat laminaat alvast voor je op. 

Relatief eenvoudig zelf te leggen

Visgraat is natuurlijk beschikbaar in verschillende soorten vloeren, denk hierbij bijvoorbeeld aan PVC in zowel click als plak, maar ook aan parket. Het voordeel van visgraat laminaat ten opzichte van deze andere vloeren is onder andere dat een visgraat laminaat vloer relatief eenvoudig zelf te leggen is. De vloerdelen zijn voorzien van eenvoudige klikverbindingen en dus klik je alle delen zo in elkaar. Super handig!

Goed krasbestendig 

Alhoewel mensen vaak anders verwachten is een voordeel van laminaat ten opzichte van PVC vloeren dat laminaat beter bestand is tegen krassen. Heb jij bijvoorbeeld spelende kinderen of huisdieren? Dan zul je op jouw laminaatvloer niet zo snel een krasje vinden. PVC is over het algemeen zachter en dus kan hier ook relatief snel schade aan ontstaan.

Over het algemeen goedkoper in aanschaf

Wellicht wel het grootste voordeel voor de meeste mensen, helemaal in deze tijd, is dat laminaatvloeren over het algemeen goedkoper in aanschaf zijn dan PVC vloeren of echte houten vloeren. Wel dien je er rekening mee te houden dat je naast de vloer zelf ook nog een geschikte ondervloer mee dient te bestellen. Voor visgraat laminaat adviseert men een ondervloer die een bepaalde hoeveelheid druk kan hebben zodat alle verbindingen van het visgraat goed worden ondersteund.

Visgraat laminaat bij Solza.nl

Wanneer je visgraat laminaat wilt gaan kopen dan is het aangeraden dit altijd te doen bij een specialist. Zo een specialist is bijvoorbeeld vloerenwinkel Solza.nl. Solza.nl is gespecialiseerd in onder andere laminaatvloeren, PVC vloeren en parket vloeren en beschikken naast hun webshop tevens over een gloednieuwe showroom in Alphen aan den Rijn. Twijfel jij welke vloer jij moet kiezen? Ga dan gerust eens langs in de showroom om de mogelijkheden te bekijken. Ook is het mogelijk om proefmonsters van elke soort vloer te bestellen. Wel zo fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *